Zipscreen: De Ultieme Combinatie Van Vorm En Functie

Transformeer Je Ruimte Met Zipscreen Kopen


SOLAR screens op zonne-energie zijn de ideale oplossing voor energiebewuste en milieubewuste huiseigenaren. Onze SOLAR screens worden met een oplaadbare batterij uitgevoerd. Deze zit keurig onzichtbaar weggewerkt in het kastje van het screen. Het kleine zwarte SOLAR paneeltje zit buiten op het kastje van het screen gemonteerd. Deze geavanceerde screens zijn uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen, waardoor ze zelfvoorzienend zijn en geen externe stroombron nodig hebben.


U kunt de SOLAR screens op zonne-energie bedienen met een mooie kleine handzender. Stap in de toekomst van slimme en energie-efficiënte zonwering en ontdek de vele voordelen van solar screens voor uw woning. Door de bevestiging tegen de ramen vallen screens niet op in het aanzicht van uw huis. Bovendien zijn screens eenvoudig aan te brengen op vrijwel alle ramen en wordt het functioneren weinig beïnvloed door regen en wind.


Zipscreen: De Perfecte Oplossing Tegen De Zon


Voor alle producten geldt een garantietermijn van 3 jaar en markiezen 2 jaar. Dit geldt tevens voor het doek en de electrische bedieningen tenzij anders wordt aangegeven, bijvoorbeeld bij aanbiedingen. Indien zich binnen genoemde garantietermijn een probleem voordoet welke kennelijk het gevolg is van een montage, of materiaalfout, zal reparatie, in tegenstelling tot de meeste internetaanbieders, door ons plaatsvinden zonder berekening van onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten.
Somfy motoren hebben standaard 5 jaar garantie. Mocht de motor na 3 jaar kapot gaan, dan betaald u alleen het arbeidsloon. Geen garantie wordt verleend op storingen en/of gebreken welke het gevolg zijn van normale slijtage, onjuist en/of onoordeelkundig gebruik en niet of niet juist of niet tijdig uitgevoerd onderhoud.


Wind en neerslag kunnen onherstelbare schade aan uw zonwering veroorzaken. Gebruikschade zoals strepen op een rolluikpantser e.d vallen niet onder de garantie. (Romazo Consumentenvoorwaarden)Zorgvuldig omgaan met uw product garandeert een lange levensduur!.


Waarom Kiezen Voor Zipscreen?


Bereken eenvoudig je prijs en ontvang een gratis offerte.


30% korting Op alle zipscreens » Screens op maat zorgen ervoor dat zicht naar buiten toe overdag behouden blijft terwijl inkijk naar binnen is afgeschermd. zijn met name geschikt bekijk deze site voor situaties waarbij andere zonweringsoorten niet toepasbaar zijn of daar waar bewoners vaak niet aanwezig zijn. Dit vanwege de grote windvastheid van deze zonwering en uitstekende aansluiting op diverse soorten ramen.


Een zipscreen, ook wel genoemd, onderscheidt zich van de reguliere screen doordat het screendoek zich door een vernuftig systeem tussen de geleiders is vastgeritst en daardoor dus geen ruimte meer is tussen doek en geleiders. Dit maakt de zipscreen behalve windvast, ook insectwerend én lichtafsluitend. Wilt u een , maar twijfelt u bijvoorbeeld over het kopen van een traditionele screen of een zipscreen? Wij helpen u graag bij de keuze van de perfecte screens en het installeren daarvan.


Zipscreen: De Perfecte Oplossing Tegen De Zon


De RS Classic Serie onderscheidt zich door de smalle geleiders, zodat het perfect werkt in kleine raamopeningen. Bij dit zip Systeem wordt gebruikt gemaakt van glasvezel, welke duurzaam en bestand zijn tegen weersomstandigheden zoals windstoten, hagel of regen. Dankzij de eigenschappen van de gebruikte stoffen bieden ze bovendien een effectieve bescherming tegen de zon en een vermindering van maximaal 90% van de zonnewarmte, wat resulteert in een lagere temperatuur binnen binnenshuis.


Wij zijn ervan overtuigd dat zonwering vandaag de dag meer moet kunnen dan alleen de zon tegenhouden. Onze zipscreen van textiel is een multifunctionele bescherming tegen hitte, inkijk en verblinding. Naargelang van het zipscreen kunt u een lichtdoorlatende of ondoorzichtige zonwering maken, die de zonnestralen tot wel 75% afzwakt zonder dat u het natuurlijke daglicht tegenhoudt.


Bescherming Tegen De Zon: Zipscreens


Zipscreen Kopen: Een Slimme BeslissingZipscreen Zonwering: Op Maat Gemaakt Voor Jouw Behoeften

Een is een screen met een zonnepaneel. Het zonnepaneel laadt de accu van de screenmotor op, zodat je jouw solar screen elektrisch kunt bedienen. De introductie van de solar screen heeft de zonweringmarkt volledig veranderd. Met de "standaard" elektrische screens moest je het screen aansluiten op de stroom. Dit is nu niet meer nodig omdat je geen stroomvoorziening nodig hebt.


Overweeg je om een solar screen aan te schaffen? Bekijk dan het aanbod van Wij bieden hoogwaardige screendoeken, profielen en kasten, en kwalitatieve motoren voor de beste solar screens. Om te beginnen is het uiteraard energiezuinig omdat je gratis zonne-energie gebruikt om de motor aan te sturen. Daarnaast is de installatie van de screen erg snel, zoals eerder vermeld.


Dit betekent ook dat je tijdens de installatie niet eens thuis hoeft te zijn. Screens zijn nog nooit zo eenvoudig geweest! Verder kun je bij ons een solar screen bestellen met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Nergens anders vind je kwalitatief aluminium screens tegen een scherpere prijs. Online kun je jouw solar screen volledig op maat samenstellen en bestellen.


Naast het online samenstellen van je solar screen, kun je ook onze showroom bezoeken. In onze showroom hebben we solar zonwering staan en kun je ook de screendoeken en het aluminium materiaal in het echt bekijken. Een bezoek aan de showroom wordt aanbevolen omdat je zonwering niet elke dag koopt en het belangrijk is om te zien wat je bestelt voordat je het in huis haalt.


Zipscreen Zonwering Voor Iedereen


De showroom is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken..


– het gebruik van weefsels biedt compleet nieuwe mogelijkheden op het vlak van esthetiek: door het breed scala aan beschikbare weefsels kan men het geschikte weefsel voor de gevel selecteren de aluminium elementen (cassette, geleiders, enz.) kunnen worden geverfd in elke kleur van het RAL-palet. In combinatie met de kleurkeuze van het weefsel geeft dit enorme inrichtingsmogelijkheden.


Het is vermeldenswaard dat dit type ook kan worden uitgerust met een elektrische aandrijving en overige accessoires – dit type screens wordt gekenmerkt door een speciaal type geleider. Bij een dergelijke oplossing beweegt het materiaal zich ‘binnenin’ de geleiders (zoals een rits). Het weefsel is ‘verbonden’ met de geleider waardoor het bestand is tegen windstoten tot 120 km/u.


Dit komt ongetwijfeld de esthetiek van het rolluik ten goede. – vanwege de montagetechnologie is dit type screen voornamelijk bedoeld voor mensen die bouwen of renoveren. Zoals de naam al aangeeft, wordt dit screen bevestigd op de gebouwgevel vóór het aanbrengen van het pleisterwerk. Een deel van de elementen zit ‘verborgen’ wat de esthetiek van deze oplossing ten goede komt Elk belangrijk type screen is verkrijgbaar met cassettes van verschillende afmetingen.


Zipscreen: Maak Je Leven Gemakkelijker


Overigens is het vermeldenswaard dat het (vanwege de esthetiek) een goed idee is om één screenmaat aan te houden op de gevel. Veel mensen vinden het onesthetisch als cassettes met verschillende maten worden geïnstalleerd op aangrenzende ramen. Het loont de moeite wat aandacht te besteden aan de weefsels die worden gebruikt voor de productie van de screens Zoals u waarschijnlijk al vermoed, zijn dit speciale weefsels bestemd voor gebruik buitenshuis.


Bovendien kan Somfy-apparatuur worden geïnstalleerd in de screens waardoor ze kunnen worden geïntegreerd in het smart home systeem. Elk van de door ons aangeboden screens wordt nauwkeurig gemaakt volgens uw wensen. Daarom bieden we u ook de mogelijkheid om elk screen te configureren met behulp van onze configurator. Naast de maat van het screen kunt u bijvoorbeeld het volgende kiezen: de kleur van de cassette de kleur van de aluminium elementen (cassette, geleiders, enz.) het type geleider het weefsel het type bediening accessoires .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *